HATAY / ARSUZ - Gözcüler İlkokulu

Gözcüler İlkokulu

GÖZCÜLER MAH. 61. SK. GÖZCÜLER ILKOKULU A BLOK NO 10/3 ARSUZ / HATAY
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı, hayvanları seven ve koruyan bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL VE İKİLİ 4 BİNADA EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.
İLKOKUL 08.30 14:20 İLE ANAOKULU 08:00 16:00
klima
Lojman
2 - BİRİSİ ANASINIFI BİRİSİ LOJMAN OLARAK KULLANILMAKTADIR.
DOLMUŞ
Yerleşim Yeri
Arsuz ilçesi nüfusu 99700´dür. Arsuz ilçesine bağlı bir mahalle olan Gözcüler´de bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLÇE MERKEZE UZAKLIK:10 KM HER 12 DAKİKADA BİR DOLMUŞ KALKMAKTADIR.İL MERKEZE UZAKLIK 90 KM OLUP DOLMUŞLA ÖNCE İSKENDERUN MERKEZE ORADAN DA İL MERKEZİNE HER 15 DAKİKADA BİR DOLMUŞ KALKMAKTADIR.
E TWİNNİG
Okulumuzda 4 bina bulunmaktadır.